Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.16
4 stars: Foarte bun
64 pareri

Solutie reducere emisii AdBlue 20 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
AdBlue 20L

AdBlue nu este nici combustibil si nici aditiv, nu se amesteca cu motorina ci se injecteaza in sistemul de evacuare pentru a reduce poluarea prin reducerea emisiilor nocive de ozizi de azot.

AdBlue este o solutie lichida compatibila cu motoare Diesel Euro IV, V, VI care contine uree si apa deionizata sau demineralizata si este necesara pentru majoritatea camioanelor, autobuzelor si autocarelor care se deplaseaza in Europa.

AdBlue - este un produs cheie pentru toate vehiculele care folosesc tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction), o tehnologie cu ajutorul careia sunt reduse nivelul emisiilor toxice si in special al oxizilor de azot NOx.

AdBlue este un lichid pe baza de apa si continut de uree (CO(NH2)2) cuprins intre 31.8 % si 33.2 % conform Standardului International ISO 22241-1. Aceasta solutie este stabila din punct de vedere chimic, punctul de inghet fiind la -11 grade C. Ureea CO(NH2)2 se obtine prin procedee industriale, prin combinarea bioxidului de carbon (CO2) si a amoniacului (NH3) la temperaturi si presiuni inalte (150 grade C, 50 bari). Substanta rezultata este solida, sub forma de cristale incolore, solubile in apa (H2O). Sistemul de injectie cu uree este relativ complex si contine un rezervor de uree, sistem de alimentare cu pompa electrica, un modul electronic de control (calculator), injector si catalizator. Aditional sistemul mai poate fi prevazut si cu un senzor de oxizi de azot dup catalizator, care masoara rata de conversie a catalizatorului.

Rezervorul de uree este prevazut cu un senzor de nivel pentru a alerta conducatorul auto din timp atunci cand este necesara alimentarea cu cu uree. De asemenea, datorita temperaturii de inghet a solutiei AdBlue (aproximativ -11 grade C) rezervorul mai este prevazut si cu o rezistenta de incalzire.

Avertisment:
A nu se expune la raze solare
depozitare: min. -5 grade C, max 25 grade C
lichid iritant, clatiti cu multa apa, consultati medicul.

Transport: Curierat rapid;
Cost transport in functie de cantitate si localitate.
Pentru a comanda va rugam sa plasati comanda la noi pe site: https://www.e-chimicale.ro
Trimitem in toata tara prin Nemo Express. Pe site se calculeaza automat si costul transportului atunci cand se introduc datele pentru livrare.

Detalii suplimentare:
0747135064 / 0755106022
Site: www.e-chimicale.ro
email: comenzi@e-chimicale.ro

Progran de lucru:
Luni - Vineri 09.00 - 17.00
Trimite mesaj
Din Gura in Gura